notícies

L'educació en temps de lleure i l'amnèsia col·lectiva

19/10/2020

Incansable en la seva defensa del sector, l'Helena Minuesa crida l'atenció en aquest article sobre la paradoxa que el lleure educatiu, al qual vam haver de recòrrer el passat estiu per recuperar el pols social i retornar els infants i joves a la vida comunitària, resta ara oblidat quan cau la demanda d'activitat a les cases de colònies i a les activitats extraescolars sense cap causa raonada. Reivindica l'esforç i el compromís d'educadors i mediadors i demana per a ells i el seu sector reconeixement i feina. Cal educar, ens diu, des dels menjadors, des de les colònies, des de les extraescolars, des dels museus.

Pares, mares, colònies i por

02/10/2020

L'educació d'infants i joves ha de ser un repte necessàriament compartit, i per aquesta raó Joan Ibarra, director d'operacions d'English Summer, anima els responsables dels centres escolars i de les cases de colònies a treballar plegats per fer posible que res, ni tan sols la pandèmia, aturi les nostres activitats. Ens recorda, a més, que no hem de menystenir els infants: entenen la situció que vivim millor del que pensem, i ens ajudaran a trobar solucions per a totes les dificultats.

En defensa de la Presidència de la Generalitat i a favor del diàleg

02/10/2020

L'Assemblea General de l'Acellec, reunida el 30/09/2020, va acordar emetre un comumicat per manifestar la seva disconformitat amb la inhabilitació del MHP Quim Torra i per refermar, un cop més, l'aposta de totes les empreses associades i el sector que representen pel diàleg, l'educació i la culura, i per la lliure, pacífica i democràtica confrontació d'idees.

L’Acellec explicarà les oportunitats laborals del sector al Saló de l’Ocupació

18/09/2020

Dilluns al matí l’Acellec donarà a conèixer les oportunitats de feina que ofereixen les empreses del lleure educatiu i la cultura de proximitat a l’espai Talent Arena

Circdejocs presenta la nova producció 'Clown power, totes som pallasses'

15/09/2020

Es tracta d'un espectacle pensat per a tots els públics amb màgia, poesia, jocs, música en directe, humor i amor. Circdejocs compta amb una àmplia experiència en els espectacles de carrer