notícies

Reunió amb el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani

12/06/2019

L’Acellec ha mantingut una trobada amb el màxim responsable de la conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies i amb el director general d’Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa de la Generalitat, Josep Vidal, per explicar-los la situació del sector del lleure educatiu, l’educació i la cultura de proximitat. Els responsables polítics de la Generalitat han mostrat bona sintonia i ganes de mantenir un diàleg obert i permanent amb la patronal.

Eix Estels s’adhereix al projecte ‘Pesa i pensa’ de Campos Estela

11/06/2019

Les empreses associades a l’Acellec cooperen entre elles, innovant i proposant noves maneres de treballar en aquest cas per prevenir el malbaratament alimentari, tant durant l’època d’estiu com durant el curs escolar. Eix Estels implanta un programa proposat per Campos Estela que consciencia infants i joves

Parlem d'externalització i contractació pública al Fòrum de Museus de Catalunya

06/06/2019

L'Acellec va participar al grup de treball "Cap a una externalització de qualitat en els museus" per aportar informació i debatre sobre les condicions necessàries per tal que la contractació pública amb què es liciten bona part de serveis especialitzats dels museus públics asseguri nivells mínims de qualitat i respecte als drets laborals i unes condicions de treball correctes. El Fòrum va tenir lloc al Museu del Disseny de Barcelona, el 5 de juny de 2019.

La xerrada de Xavier Marcet, disponible a YouTube

04/06/2019

Des d’ara mateix podeu recuperar la intervenció de Xavier Marcet al Centre Cívic Urgell en el marc de l’assemblea anual de l’Acellec. Marcet va pronunciar la conferència ‘La gestió de les empreses a l’era de la intel·ligència artificial’.

Consulteu la guia per notificar les activitats de lleure aquest estiu

29/05/2019

La Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya ha publicat una infografia que resumeix les passes a seguir per notificar les activitats de lleure de cara a la temporada d’estiu. No feu la viu-viu i compliu la normativa: és garantia de qualitat i un instrument per lluitar contra les entitats que programen activitats sense respectar els mínims professionals, educatius i de seguretat.