notícies

Trobada amb el grup de Junts per Catalunya per tractar la llei del tercer sector

25/10/2022

L’Acellec continua traslladant als grups polítics amb representació al Parlament de Catalunya la necessitat d’introduir esmenes a la proposició de llei del tercer sector que discrimina les petites i mitjanes empreses.

Matí de reunions amb els grups d’ERC, PSC i Ciutadans al Parlament de Catalunya

20/10/2022

L’Acellec trasllada als grups polítics les propostes per esmenar la proposició de llei del tercer sector que es tramita al Parlament de Catalunya i que deixaria en una situació molt dèbil les petites i mitjanes empreses.

L’empresa Anèl·lides participa al programa ‘La recepta perduda’ de TVE a Catalunya

13/10/2022

Associada a l’Acellec, l’empresa està especialitzada en l’educació i divulgació ambiental marina de la costa catalana. El programa de TVE difon la biodiversitat de la costa barcelonina en un capítol que explica els secrets de l’elaboració del suquet de peix.

L'Acellec inicia un ronda de trobades amb els grups parlamentaris per proposar esmenes a la Llei del Tercer Sector

11/10/2022

La proposició de Llei del Tercer Sector Social ha iniciat el seu recorregut parlamentari, i ben aviat s'obrirà el termini per a proposar compareixences a la Comissió d'Empresa i Treball, en la qual es debatrà sobre el seu contingut. Diversos grups han garantit a l'Acellec que l'entitat serà proposada per a comparèixer i exposar la seva posició. Però l'organització patronal de referència per a la micro, petita i mitjana empresa de lleure, educació i cultura no s'espera a la cita parlamentària, i ha iniciat una ronda de trobades amb tots els grups polítics per presentar-los la seva visió del text legislatiu i una llista de fins a 28 esmenes al seu articular.

El comitè organitzador del congrés internacional de campaments que es farà l’any vinent a Tarragona visita l’Acellec

05/10/2022

L’International Camping Congress se celebrarà del 4 al 8 d’octubre de 2023 a Catalunya amb la previsió de reunir mig miler de professionals del sector en què es donarà a conèixer el model de colònies català amb la participació de l’Acellec.