notícies

L’Acellec trasllada la seva seu al Poblenou de Barcelona

24/02/2022

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura deixa la seva històrica seu del carrer Vallirana del barri del Farró, que la va veure néixer l’any 2001. Després de més de vint anys, durant els quals l’organització ha crescut, s’ha convertit en una interlocutora imprescindible per al sector i ha diversificat els serveis a les empreses associades, traslladarà el seu espai de treball al barri de Poblenou de Barcelona, al carrer Ramon Turró, 71.

Sindicats i patronals acorden un creixement salarial del 7% entre 2022 i 2024 al sector del lleure educatiu i sociocultural

24/02/2022

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura aplaudeix la creació de les figures professionals del mediador cultural i del tècnic de producció en centres culturals i museus

La Xarxa BCN Antirumors recupera les trobades presencials amb la participació de l’Acellec

18/02/2022

Després de dos anys de restriccions i sessions virtuals, la Xarxa BCN Antirumors torna a la presencialitat per avançar l’elaboració del nou Pla d’Acció de la XBCNA amb la implicació activa de l’Acellec i de l’Escola Efa.

El complex El Jou Nature d’Eix Estels acull la 1a Nit del Turisme del Berguedà

17/02/2022

L’espai d’Eix Estels, empresa associada a l’Acellec, ha estat escenari d’una trobada que reuneix més de 120 persones del sector turístic, empresarial i polític de la comarca en el transcurs de la qual es ret homenatge a set establiments pioners del Berguedà.

L’Acellec s’adhereix a la patronal estatal CONPYMES

17/02/2022

Amb aquesta adhesió l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura fa més visibles els serveis vinculats a l’educació i a la cultura de proximitat a la patronal de referència de la petita i mitjana empresa a nivell espanyol.