notícies

L’associació d’empreses ANEACAMP visita l’Acellec

30/09/2022

L’associació d’empreses de campaments i activitats de lleure a nivell estatal es reuneix amb els representants de l’Acellec per acordar accions de col·laboració i compartir estratègies que es concretaran els propers mesos.

English Summer adquireix l’empresa que gestiona l’hotel i apartaments rurals Villa Engracia, a l’Espluga de Francolí

30/09/2022

Associada a l’Acellec, l’empresa English Summer és referent en l’organització de colònies d’estiu en anglès a Catalunya. El complex que ha adquirit està format per un hotel modernista, 28 apartaments rurals, tres vil·les i una masia orientades al turisme familiar i de grups.

L’Acellec participa a l’acte de PIMEC amb el ministre Escrivà per parlar dels professionals autònoms

22/09/2022

La intervenció del ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivà gira al voltant dels canvis en el model de cotització i en els mecanismes de protecció social del col·lectius dels professionals autònoms. __

Formació en Prevenció i abordatge de l’abús sexual infantil (ASI) en l’educació en el lleure

15/09/2022

L'Acellec i l'Escola Efa fan difusió d'aquest curs a distància impulsada per la Direcció General de Joventut conjuntament amb la Fundació Vicki Bernadet. Una de les línies de treball de la Direcció General de Joventut és que tinguem un bon sistema de prevenció en matèria d'abús de l'abús sexual infantil (ASI) en l'àmbit de l'educació en el lleure, així com eines eficaces d'actuació.

CONPYMES ofereix un servei gratuït de consultoria per a pimes i professionals autònoms amb dificultats

14/09/2022

Les empreses associades es poden beneficiar de l’assessorament de la Confederació Nacional de Pimes, de la qual forma part l’Acellec, en els àmbits dels serveis de la Llei de Segona Oportunitat, concursos de creditors, reunificació de deutes, supervivència i viabilitat de l’empresa i liquidació i dissolució d’empreses.