notícies

Ha arribat el moment de parlar

24/10/2017

Ha arribat el moment de parlar. Amb aquesta afirmació va cloure el president de la patronal Cecot, Antoni Abad, el seu discurs durant la Nit de l'Empresari, en la seva 23a edició. Es va adreçar directament al President de la Generalitat, Carles Puigdemont, per dir-li que els empresaris són al costat de les institucions i els ciutadans de Catalunya, i va assegurar que l'actual conflicte polític només es pot resoldre fent política. En aquest sentit, va dir també que els empresaris es postulen com a reforç o alternativa a la mediació.

Explorant nous límits

20/10/2017

La Nit de l'Empresari que organitza anualment la patronal Cecot tindrà lloc dilluns, 23 d'octubre, al Teatre Nacional de Catalunya, presidida pel lema Explorant nous límits. L'Acellec serà present a l'acte, amb la participació del seu president, Pere Mulero, del membre de la junta directiva Albert Codinas i del gerent de l'entitat, Pep Montes.

L'Acellec ja té 70 empreses associades

16/10/2017

El nombre d'empreses associades a l'Acellec s'ha anat incrementant de forma sostinguda des de 2012, fins al punt que s'ha doblat, passant de 31 a 70. Aquesta xifra s'ha assolit per primera vegada l'octubre de 2017, confirmant el bon moment de l'entitat, que guanya representativitat i capacitat d'actuació en la defensa del sector, posant l'èmfasi en la qualitat dels serveis, la seva professionalització i molt especialment en l'impuls del conveni col·lectiu, una de les claus essencials de la seva consolidació.

L'Acellec s'afegeix a l'aturada general del 3 d'octubre

02/10/2017

L’Acellec crida a totes les empreses associades a participar en l’aturada general convocada per al dia 3 d’octubre per la Taula per la Democràcia, i les anima a acordar amb els seus treballadors la manera de fer-la efectiva per donar mostra d’unitat en la denúncia de l’actuació desproporcionada dels cossos de seguretat de l’Estat durant el dia 1 d’octubre. Condemnem un cop més l’ús de la violència i expressem la més profunda solidaritat amb totes les persones que en van ser víctimes. No ens cansarem mai de repetir que no hi ha camí més digne per al progrés de la nostra comunitat que l’educació i la cultura.

L'equip de l'Acellec fa l'aturada per denunciar l'actuació policial de l'1O

02/10/2017

Els treballadors de l'Acellec i de l'Escola Efa han sortit avui al carrer per afegir-se a l'acte de repulsa convocat per la Taula per la Democràcia contra l'actuació policial del dia 1 d'octubre. S'hi han afegit formadors i alumnes que en aquell moment estaven realitzant un dels cursos habituals de l'organizació.