notícies

La campanya de lleure d'estiu de les empreses, a la Guia de la Generalitat

08/05/2014

Les activitats de lleure educatiu de la campanya d'estiu gestionades per les empreses associades a l'Acellec apareixeran per primera vegada a la Guia que elabora cada any la Direcció General de Joventut de la Generalitat. El Departament de Benestar Social i Familia ha decidit finalment fer cas de la reivindicació defensada per l'Acellec des de fa més de deu anys per fer possible que les families catalanes tinguin al seu abast la totalitat de l'oferta d'activitats de lleure educatiu, sense excloure aquelles que organitzen o gestionen les empreses.

Jaume Ciurana s'asseu a taula amb el sector de la Cultura de Proximitat

08/05/2014

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, participarà aquest dijous (27 de febrer) en un Dinars (de cultura) de Proximitat, un cicle de trobades entre empresaris culturals i responsables públics d'aquest sector.

Es crea una plataforma unitària per a la promoció de les colònies escolars

08/05/2014

La seu de la Fundació Artur Martorell va acollir ahir l’acte de presentació del projecte Colònies i Educació i la Declaració per a la promoció de les colònies escolars, amb la participació d’una trentena de representants d’organitzacions vinculades al món de l’educació, dels professionals implicats en el sector i del món acadèmic. El projecte es planteja, entre d’altres objectius, aconseguir un reconeixement formal de les colònies escolars com a part del sistema educatiu, la validació acadèmica dels seus continguts i valors pedagògics i l’aprovació de mesures per facilitar a docents i centres escolars la realització d’aquest tipus d’activitat.